image

Vår största passion är vattnen, skogarna och bergen i Hälsingland. Låt oss få ta med dig ut i Ljusnans dalgång och njuta av de fina omgivningarna med kajak och cykel, följ med oss ut i skogarna på snöskor, eller häng med till forsen och få en blöt och rolig upplevelse. Välkommen att uppleva Hälsingland med oss!

Vi har aktiviteter som passar hela familjen, konferensgruppen, möhippan, svensexan, kompisgänget eller den enskilde äventyraren. Häng med oss så får vi visa dig våra smultronställen.

Forsränning är vår mest populära aktivitet följt av kajakuthyrning och kurser i forspaddling och vi erbjuder också flera andra aktiviteter så som cykling och vår populära heldagsaktivitet Järvsöäventyret (paddla, cykla och klättra).

F Hur gammal måste man vara för att vara med på forsränningen?

Det är 12-årsgräns som gäller i forsen. Vi kör klass-3-fors och där gäller 12-årsgräns. Det är inte våra regler utan de regler som vi måste förhålla oss till och är inget vi kan göra undantag ifrån.

F Hur hittar man till er?

Forsaktiviteterna håller till i Edängeforsen och adressen dit är Svinhammarsvägen 382, Ljusdal.
Kajakuthyrningen håller till i Stene båthamn i Järvsö. Direkt vänster när man åkt över älvbron från Järvsö centrum. Stene Hybovägen 1, Järvsö är adressen till grannfastigheten (Järvsö Lanthandel).

F Vilka är era öppettider?

Vi har inga öppettider utan aktiviteterna bokas i förväg. För att boka eller ställa frågor kontaktar man oss på info@upplevjarvso.se eller sms 0702555816.

F Är kajakerna stabila?

De kajaker som vi hyr ut är stabila. Vi har singelkajaker, dubbelkajaker, kanoter samt SUP-brädor (stand up paddleboards).

F Var rekommenderar ni att man ska paddla när man hyr kajak?

Vi rekommenderar alltid ett varv runt Kyrkön i Järvsö. En fin tur på ca 3km. Den kan förlängas hur man vill och vill man paddla längre är en tur ner till Torön och sen runt Kyrkön är också väldigt fin och närmare 1,5 mil lång.

image