image
Peges skall som komplett systemleverantör, erbjuda kostnadseffektiva lösningar till kunder i expansiva branscher över hela världen.

Detta gör att våra kunders konkurrenskraft ökar, eftersom de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet!

Peges är specialiserade på konstruktion och tillverkning av fordonshytter och förarhytter. Vi har som hytt tillverkare erfarenhet av att utveckla hytter med fokus på bästa miljö och funktion för föraren, med futuristisk design, servicevänlighet och användning av material och komponenter med miljövänliga material.

Att konstruera en hytt, förarhytt, kräver inte bara teknisk kompetens av våra designers, utan också tillverkningserfarenhet för att uppnå målet om en förstklassig fordonshytt till bästa möjliga pris.

Våra fordonshytter är monterade och kan användas på många olika typer av fordon som t.ex. lastbilar, skogsskördemaskiner, kranar, jordbruksmaskiner m.m. Alla med olika behov när det gäller tillbehör som; värmare, ventilation, luftkonditionering, vindrutetorkare, säten, rutor m.m.

Vid många hyttapplikationer utför vi funktionstester och destruktiva tester för att identifiera att hytten står emot krock, ”rollover” och fallande föremål enligt etablerade standarder.

Peges är utrustade med moderna maskiner, mätutrustningar och produktionsstyrnings system samt TPS, Toyota Produktion System – allt för att ta på oss ansvaret att producera förarhytter och fordonshytter med framtida hållbarhet.

Vår personal har en ambition att driva processen med kontinuerliga förbättringar och kvalitet på tillverkade hytter, mot vår gemensamma målsättning: nöjda kunder.

image