Ljusdals Camping

Ljusdals Camping ligger i det natursköna Hälsingland

Ljusdals Camping ligger i det natursköna Hälsingland. Här har du naturen in på knutarna men ändå nära till shopping, utflyktsmål och aktiviteter. Campingen ligger utmed sjön Växnan som har en vacker badstrand utrustad med bryggor och hopptorn. Växnan rinner ut i älven Ljusnan, som bjuder på fin kanotpaddling men även strida forsar som bjuder in till såväl kanotfärder som ädelfiske.

För att du skall känna dig som hemma hos oss på Ljusdals Camping erbjuder vi många olika alternativ till boende. Du kan ställa upp din husvagn/husbil, resa ditt tält eller hyra stuga. Du kan välja en lugn plats och njuta av sjöutsikten eller en större yta som har plats för hela kompisgänget. Hos oss har du alltid nära till reception och handikappvänliga servicehus.

I receptionen kan du få god färsk mjukglass, packade glass, rostade mackor, kaffe, färska bakverk och andra artiklar. Hos den lokala pizzerian kan du beställa en mängd olika rätter som kan levereras på campingen.

Vid ankomsten ger vi dig en personlig rundvandring så att du får överblick och själv kan välja den plats som passar just dig.