Nytt sommarcafé öppnar i Ljusdal

Yantra Café Premiär 28 juni !

Vi förbereder för fulla muggar med att starta upp Yantra Café, ett sommar-ute-café med lättare veg. luncher (men, med valmöjlighet till skaldjur/fisk), goda nypressade juicer, vanligt kaffe och théer. I Ljusdal.
Då vi vill testa av denna sommar har vi en begränsad öppettid. Det blir
tisdagar, onsdagar och torsdagar v.26 v.27 och v.29. Mellan 11:30-15:00
Start 28 juni.
Antal platser 25
Vi som står bakom sommarcaféet är: Renée Breig och Lotta Lindqvist.
Tanken och idén bakom sommarcaféet kom från att vi idag har Yantra Studio – yoga i Ljusdal. Gården utanför studion är magisk då vi har hela Ljusnan som blottar sig mot oss.
Så, det blev det ett ganska enkelt val för oss.. vi vill att fler skall få möjlighet att få njuta av vår utsikt.. och då kanske tillsammans med en god sallad eller en juice
Renée är vegetarian sedan länge och tycker om att göra enkel, god och näringsrik veg.mat. Tycker också det är viktigt att det även ser gott ut.. ”ögat äter först” brukar man ju säga.
Så vi kommer att skapa god, näringsrik och vacker veg.mat.
Lotta har en bakgrund från restaurang och caféverksamhet, och hon jobbar idag på restaurangskolan som ligger här i bygden. Lotta är en fena i köket och har bästa kollen på det praktiska och vet hur man sköter ett lunchcafé, det ligger liksom i hennes blod kan man säga

Varmt välkomna till det skönaste haket i sommar.
Välkomna!
Lotta & Renée

Facebooksida
https://www.facebook.com/yantracafe/

About author

admin